Europa

 

Er zijn zoveel mooie steden die het bezoeken waard zijn in Europa, dat er wel een top 100 voor gemaakt zou kunnen worden. Zwerven door steden is een reis op zichzelf. Er zijn de bekende grote steden, maar ook kleinere plaatsen in de verschillende landen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. KLM en de low budget vliegmaatschappijen maken het tegenwoordig mogelijk om in beperkte tijd en met een beperkt budget een Hop on – Hop off naar verschillende landen en steden in Europa te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om met trein of (huur) auto om steden te bezoeken.

 

Parijs – Lyon – Marseille - Athene – Barcelona – Valencia- Madrid – Cordoba – Sevilla - Londen – Manchester – York - Porto – Lissabon – Napels – Rome – Praag -Krakow – Berlijn enz.enz.

 

Zelfstandig, onafhankelijk reizen vraagt om een goede voorbereiding. Het regelen van vervoer bv. betaalbare tickets, trein of huurauto en de mogelijkheden voor overnachtingen. Een hop-on - hop-off met vliegtuig is binnen europa heel goed te organiseren tegen een redelijke prijs. Wil je meer informatie en reistips, stuur dan het contactformulier of een email. Insight Travel zoekt het voor je uit en kan een compleet reisplan voor jouw reis maken.

 

Europa

 

Contact

Insight Travel

Naam:

Email:

Web:

Tel.:

Bert van Heiningen

insight-travel @kpnmail.nl

http://www.insight-travel.nl

06-53491330