Noord-Amerika

 

Het continent van de overweldigende natuur en imponerende steden. Noord Amerika is veel te groot om in één vakantie te ontdekken. Laat je inspireren door de fotoslider en vul het contactformulier in om je verder te laten informeren over alle mogelijkheden. Voor optimale vrijheid ga je reizen met een camper of huurauto met kampeeruitrusting. Je kunt reizen naar de ontelbare prachtige nationale parken. Hier ben je één met de natuur. Je kunt wandelingen maken zonder een mens tegen te komen‚ kanoën over verlaten rivieren of gewoon heerlijk genieten van de vele prachtige landschappen die Noord Amerika te bieden heeft. Maar ook steden als New York, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Miami, New Orleans, Calgary‚ Chigago Montréal‚ Québec‚ Vancouver en Victoria zijn zeker een bezoek waard.

 

De Prachtige Nationale Parken van AMERIKA EN CANADA

AMERIKA beschikt over vele Nationale Parken en heel veel mooie natuur wat je zeker gezien moet hebben. Voor het bezoeken van de Nationale Parken is het aan te raden om een National Parks and Federal Recreational Lands pass te kopen bij het 1e Nationale Park dat u bezoekt (ca. $ 80). De pas is een geldig entreebewijs voor alle Nationale Parken in de USA.

Bekende nationale parken in Amerika zijn:
Denali, Grand Canyon, Death Valley, Yosemite, Rocky Mountain, Everglades, Great Smoky Mountains, Canyonlands en Yellowstone

CANADA kent maar liefst 36 Nationale Parken en heel veel Provinciale Parken. De toegang tot de meeste van deze nationale parken in Canada is niet gratis, het is meestal het voordeligst om een nationale pas en/of familie pas aan te schaffen, het zogenaamde Discovery Package is geldig voor bijna alle parken en National Historic Sites.

Bekende nationale parken in Canada zijn: Banff Nationaal Park, Jasper Nationaal Park, Wood Buffalo National Park, Glacier National Park, Kootenay National Park, Mount Revelstoke National Park, Yoho National Park, Lake Louise, Pukaskwa National Park

 

Noord Amerika

 

Contact

Insight Travel

Naam:

Email:

Web:

Tel.:

Bert van Heiningen

insight-travel @kpnmail.nl

http://www.insight-travel.nl

06-53491330